woensdag, 5. december 2012 - 14:41 Update: 08-07-2014 0:44

Koeman: 'Worden met de week beter'

(ElfVoetbal) Feyenoord-trainer Ronald Koeman ziet zijn ploeg als 'outsider' voor de titel. "Ik vind dat we met de week beter voetbal laten zien."

Aldus de oefenmeester die vandaag zijn handtekening zette onder een nieuw contract. Ook volgend seizoen is Koeman trainer van Feyenoord. "Wij beginnen steeds beter te spelen Je ziet nu dat we wedstrijden tegen de, met alle respect mindere tegenstanders, eenvoudiger winnen dan vorig seizoen."

Feyenoord staat momenteel vijfde in de Eredivisie. De goede prestaties zijn volgens de trainer voor een groot deel toe te schrijven aan Graziano Pellè, die al tien keer trefzeker was voor de Rotterdammers. "Je ziet nu al dat tegenstanders de aanvoer naar Graziano proberen te verhinderen, maar dan hebben we op de flanken met Ruben Schaken en Jean-Paul Boëtius genoeg kwaliteit om op die manier gevaarlijk te worden. Het ziet er gewoon goed uit."

Koeman vindt het onbegrijpelijk dat zijn club niet wordt gezien als titelkandidaat. "Veel clubs worden genoemd, wij niet. Aan de andere kant is het ook prima. Laat ons maar lekker op de achtergrond blijven en onze wedstrijden winnen. Dan zien we vanzelf wel waar het eindigt."
Categorie:
Tag(s):