maandag, 20. augustus 2012 - 17:51

Laatste waarschuwingen foutparkeerders thuiswedstrijden Go Ahead Eagles

Deventer

Tijdens de thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles op vrijdag 31 augustus houden toezichthouders parkeercontroles. 'Ze delen voor de laatste keer waarschuwingen uit. Daarna gaan ze bij thuiswedstrijden van de voetbalclub bekeuringen uitdelen', meldt de gemeente Deventer maandag.

Toezichthouders hielden op vrijdag 17 augustus ook al extra parkeercontroles. 65 automobilisten kregen een waarschuwing. Zij hadden hun auto verkeerd geparkeerd in de straten rondom het stadion.

Parkeeroverlast
Bij thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles is er sprake van parkeeroverlast rond het stadion. Veel bezoekers van de wedstrijden parkeren in Voorstad Oost, Sluiswijk en de Bekkummer. Omwonenden hebben daar last van. De gemeente gaat daarom optreden tegen foutparkeerders.

Tijdens wedstrijden staan auto’s fout geparkeerd, bijvoorbeeld op trottoirs en in groenstroken. Om dit aan te pakken is in overleg met Go Ahead Eagles besloten, dat team Toezicht van de gemeente en de politie dit voetbalseizoen samen controles uitvoeren tijdens de wedstrijden.
Provincie:
Tag(s):