donderdag, 1. november 2012 - 13:03

Openlijk geweld, twee verdachten aangehouden

Leidschendam

De recherche van Bureau Leidschendam-Voorburg onderzocht een aangifte va mishandeling en openlijk geweld op de N14 van woensdag 17 oktober jl. Hierbij raakte een 48-jarige automobilist ongewild betrokken bij dit incident.

De recherche stelde naar aanleiding van deze mishandeling op de N14 een onderzoek in. Het 48-jarige slachtoffer reed die dag over de N14 en doorkruiste ter hoogte van de Prins Bernardlaan onbedoeld een grote rouwstoet van Ado Den Haag supporters.

Openlijk geweld
Dit ontaardde op het Hraniceplein in een vechtpartij, waarbij de Haagse automobilist door meerdere personen geslagen en geschopt werd. De Hagenaar deed aan het politiebureau aangifte ter zake openlijk geweld. De politie wist twee verdachten van de mishandeling te achterhalen.

Ontkennende verdachten
Tijdens het verhoor bekenden beide mannen, een 48-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 53-jarige Hagenaar, bij het incident aanwezig te zijn geweest. Zij ontkenden zich echter aan openlijke geweldpleging of mishandeling te hebben schuldig gemaakt. De politie maakt proces-verbaal tegen beide verdachten op.
Provincie:
Tag(s):