maandag, 27. augustus 2012 - 17:13

Overleden Ossenaar waarschijnlijk geëlektrocuteerd in hennepkwekerij

Oss

De 25-jarige man uit Oss, die afgelopen donderdagavond onder verdachte omstandigheden in een Osse woning in kritieke toestand werd aangetroffen, is later zo goed als zeker gestorven aan de gevolgen van een stroomstoot.

'Dat is uit sectie op het lichaam van de man gebleken', meldt de politie maandag.

Hennepkwekerij
Verder is uit het onderzoek gebleken dat de man in aanraking kwam met de stroom, terwijl hij bezig was met werkzaamheden in een hennepkwekerij. Een kamer op de eerste verdieping van het huis was als zodanig ingericht. De aangetroffen planten en goederen zijn in beslag genomen.

De aangehouden 40-jarige hoofdbewoner is maandag voorgeleid bij de rechter-commissaris en in bewaring gesteld. De technische recherche doet onderzoek naar de oorzaak en de omstandigheden waaronder man overleed.

Halverwege die donderdagavond kregen de politie en de ambulancedienst de melding dat in de betreffende woning in Groen van Prinsterestraat een ongeval had plaatsgevonden, waarbij iemand ernstig gewond was geraakt nadat hij aan elektriciteit was blootgesteld.

Het slachtoffer werd in kritieke toestand aangetroffen en werd ter plaatse nog gereanimeerd. Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht waar hij kort daarna overleed. Omdat de omstandigheden waaronder de man kwam te overlijden niet duidelijk waren, startte de politie een onderzoek.
Provincie:
Tag(s):