woensdag, 29. augustus 2012 - 9:08 Update: 08-07-2014 0:47

Schaars mist duels met Oranje: 'Ik kom sterker terug'

(ElfVoetbal) Stijn Schaars moet de eerste twee WK-kwalificatieduels aan zich voorbij laten gaan. "Het is even niet anders. Ik ga er vanuit dat ik sterker terug kom."

"Ik had een bal geblokkeerd met mijn rechtervoet en voelde de pijn ineens opkomen", vertelt Schaars op de officiële website van Sport-Promotion. "Ik wist eigenlijk meteen dat er iets fout zat. We hebben de volgende dag een mri laten maken en daaruit bleek dat ik gelijk had. Er zit een minuscuul scheurtje in de meniscus. Stelt verder weinig voor, maar je moet je er wel aan laten helpen."

Afgelopen dinsdag werd Schaars geopereerd. De middenvelder moet nu twee tot drie weken revalideren. "De arts was tevreden over de ingreep. De uitstulping is bijgevijld, het ziet er weer strak uit. Het herstel hoeft niet al te lang te duren." Wel zal Schaars de duels met Oranje moeten missen. "Die ga ik sowieso niet redden. Komende donderdag mis ik ook de Europa League-return van Sporting tegen Horsens. Het is even niet anders. Ik ga er vanuit dat ik sterker terug kom", besluit Schaars.
Categorie:
Tag(s):