vrijdag, 23. november 2012 - 14:12 Update: 08-07-2014 0:26

The Voice-kandidaat Sandra heeft met 2 hits al 'gewonnen'

Hilversum

Het kan eigenlijk al niet meer stuk voor The Voice Of Holland-kandidaat Sandra van Nieuwland. Zij deed deze week wat nog geen enkele Nederlandse artiest heeft bereikt; tegelijkertijd op nummer één en twee van de Single Top 100.

Sandra wist nummer 1 te worden met een cover van 'Keep your head up' van Ben Howard. Met haar vertolking van het nummer ‘More’ van Usher stond Sandra al enkele weken op nummer 1 maar zakte doordat ‘Keep your head up’ naar 1 klom. ‘More’ was vorige week al 20.000 keer gedownload wat haar een platina plaat opleverde.

The Voice ‘rules’
Niet alleen met Sandra gaat het nu al goed, terwijl The Voice Of Holland (TVOH) zich op dit moment ‘alleen nog maar’ in de voorrondes bevindt. Ook de andere kandidaten Floortje Smit, Barbara Straathof, Marjet van den Brand, Claudia de Graaf, Leona Philippo en Eyelar Mirzazadeh zijn goed vertegenwoordigd in de Single Top 100. Floortje en Barbara net als Sandra ook beiden met twee nummers elk. Tien noteringen dus voor deze generatie van TVOH.

Derde liveshow TVOH
Vrijdagavond zijn de nieuwe talenten weer te volgen in al weer de derde liveshow. De grote finale wordt op vrijdag 14 december, natuurlijk ook live, uitgezonden en dan weten we wie zich, in alweer het derde seizoen, The Voice Of Holland mag noemen.

Succesformule
De eerste winnaar van The voice of Holland was Ben Saunders uit het team van coach VanVelzen. In het tweede seizoen was het coach Marco Borsato die met zijn talent Iris Kroes de overwinning binnensleepte. Inmiddels wordt de populaire zangtalentenshow in vele landen uitgezonden waaronder Amerika.
Categorie:
Tag(s):