woensdag, 29. augustus 2012 - 22:53

Topacts tijdens Salsa- & Sambafestival Nijmegen

Nijmegen

20 graden, zon en waarschijnlijk geen regen. Een prima weersvoorspelling voor het 8ste Salsa- & Sambafestival aankomend weekend!

De vlaggen hangen, de muzikanten repeteren hun laatste nummers en de danseressen leggen de laatste hand aan hun outfits. Wij zijn er klaar voor! U komt toch ook? U kunt genieten van een zeer afwisselend programma.

Zabumba; live Braziliaans muziek
Wil je eens echte, pure Braziliaanse muziek horen? Kom dan op zaterdag naar de Grote Markt! Liveband Zabumba speelt er van 16.30 tot 17.30 uur en van 18.30 tot 19.30 uur prachtige Braziliaanse muziek. Een echte topact!

Zomerparade; gewijzigde optocht
Op zondag kom je natuurlijk naar de Zomerparade! Vanaf 14.00 uur trekt er een parade met versierde wagens, feestelijke fietsen, danseressen en sambagroepen dwars door de stad. De optocht loopt nu ook door de Hertogstraat zodat je ook daar de parade kunt bekijken. Een spektakel dat je echt niet wilt missen!

Meer informatie en het programma vind je op de website www.salsasambafestivalnijmegen.nl. Je kunt ons ook volgen via Facebook; facebook.com/salsasambafestivalnijmegen en Twitter; twitter.com/SalsaSambaNmgn. Meepraten over het festival op Twitter? Gebruik dan #ssfn.
Provincie:
Tag(s):