zaterdag, 24. november 2012 - 11:13

Twee meisjes in trein mishandeld door vier mannen

Leeuwarden

De politie onderzoekt een geval van mishandeling van een 18-jarige inwoonster van Leeuwarden en een andere vrouw (leeftijd en woonplaats nog onbekend).

De beide slachtoffers werden vrijdagavond rond 20.00 uur in de trein van Groningen naar Leeuwarden door vier mannen met een getinte huidskleur mishandeld.

De mannen gedroegen zich erg vervelend naar de beide vrouwen toe. Toen een van de vrouwen hier iets van zei, werden de beide vrouwen bij keel gepakt en geslagen. Op het NS-Station in Leeuwarden wisten de mannen uit te stappen en verdwenen in de omgeving.

De politie is op zoek naar de daders en heeft hun profielen bekendgemaakt. Dader 1 is een man van 19 jaar met een getinte huidskleur (Marokkaans uiterlijk). Hij heeft zwart haar met gel en is 1.75 m. lang. Hij droeg een driekwart jas en een blauwe baseballpet en heeft een grote neus en dikke wenkbrauwen.

Dader 2 is een 18-jarige man met een getinte huidskleur (Marokkaans uiterlijk), 1.65 m. lang en hij heeft kort zwart krullend haar. De betreffende avond droeg hij een donkerblauwe jas.

Van de derde is alleen bekend dat hij een Marokkaans uiterlijk heeft en dader 4 is een man met een negroïde uiterlijke, vermoedelijk Nigeriaans, 18 jaar en 1.75 m. lang.

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die anderszins informatie hebben over deze mishandeling.
Provincie:
Tag(s):