donderdag, 30. augustus 2012 - 23:39

Twee overvallen in Rotterdam

Rotterdam

In Rotterdam zijn donderdagavond een afhaalrestaurant en een tankstation overvallen.

Het tankstation aan de Brielselaan werd rond 22.15 uur overvallen door twee mannen. Een man bedreigde een aanwezige medewerkster met een vuurwapen. De vrouw begon te gillen waarna de man er zonder buit vandoor ging. Hij rende weg in het gezelschap van een tweede man.

Kort voor dit incident was er ook een overval op een afhaalrestaurant aan de nabijgelegen Vaerhorst in Rotterdam. Ook daar gingen de daders er zonder buit vandoor. De politie kijkt of er een verband is tussen de twee overvallen, maar gaat daar kijkend naar de gegeven signalementen bij beide incidenten nog niet meteen van uit.

Het afhaalrestaurant aan de Vaerhorst werd rond 21.30 uur overvallen door twee mannen. Zij kwamen tegen sluitingstijd het restaurant binnen en bedreigden de twee aanwezige medewerkers met een mes en een vuurwapen.

Er was op dat moment geen geld meer aanwezig in het restaurant waarna de mannen er lopend vandoor gingen. Een medewerker kreeg tijdens de overval een klap in het gezicht. Hij raakte niet ernstig gewond.

De politie werd snel gebeld en agenten zijn direct in de omgeving een zoektocht gestart. Daarbij is ook een helikopter ingezet.
Provincie:
Tag(s):