zaterdag, 2. juni 2012 - 23:05

Vrouw mogelijk met mes in hals gestoken

Leiden

Een vrouw is zaterdagavond door nog onbekende oorzaak gewond geraakt.

De politie werd gealarmeerd door ambulancepersoneel, die de verwondingen van een vrouw niet helemaal vertrouwde. Forensische rechercheurs doen in de woning onderzoek naar sporen, om te achterhalen wat er precies is gebeurd in de woning van de vrouw aan de Sperwerhorst.

De ambulance was rond 18.30 uur gebeld vanwege de verwondingen van de 30-jarige vrouw. Vanwege de aard van de verwondingen in de hals van de vrouw, besloten zij de politie te waarschuwen. Agenten hebben in de woning van de vrouw direct onderzoek uitgevoerd en de man van de vrouw ondervraagd. Uit eerste onderzoek leek het erop dat de vrouw mogelijk door een steekvoorwerp in haar hals is gestoken. De 33-jarige man is aangehouden en wordt op dit moment door rechercheurs verhoord.

In de woning aan de Sperwerhorst doen forensisch rechercheurs nu onderzoek. Op deze manier hoopt de politie meer sporen te vinden om te achterhalen wat er precies is gebeurd.

De vrouw is met verwondingen in haar hals vervoerd naar het LUMC waar ze op dit moment wordt behandeld aan haar verwondingen.
Provincie:
Tag(s):