woensdag, 19. december 2012 - 21:47

Zoektocht vermiste Petra Stork tevergeefs

Rotterdam

Een uitgebreide zoektocht in het Noorderkanaal met sonarapparatuur en duikers naar de sinds 6 december vermiste Petra Stork heeft woensdag niks opgeleverd.

Petra vertrok die donderdagochtend vanaf haar woning aan de Borgesiusstraat lopend met haar hondje, een blonde Lhasa Apso. Zij is voor het laatst gezien omstreeks 10.30 uur aan de Kanaalweg tegenover de ingang van stadscamping Rotterdam. De afgelopen weken heeft de politie uitgebreid naar Petra gezocht, ook al eerder in het Noorderkanaal.

Woensdag kreeg de politie hulp van zeven personeelsleden van de marine in een ultieme poging om haar te vinden. Een uitgebreide zoekactie begon in de vroege ochtend en eindigde om 19.00 uur toen de laatste duiker uit het water kwam. Elke plek waar de sonar iets aangaf is onderzocht. Ook onder de woonarken is uitgebreid gekeken. Het zoekgebied behelsde vrijwel het hele Noorderkanaal en liep grofweg tot aan de Schie zelf. De zoektocht bleef tot frustratie van de behandelend rechercheurs en natuurlijk ook de familie zonder resultaat.
Provincie:
Tag(s):