donderdag, 30. mei 2013 - 11:18 Update: 03-07-2014 0:57

51-jarige man komt om bij steekincident

foto van ambulance | fbf
Foto: fbf
Rotterdam

Woensdagavond is bij een steekincident in een woning aan de Dordtsestraatweg in Rottredam een man omgekomen. Het betrof de 51-jarige bewoner van het pand. De politie heeft inmiddels twee personen aangehouden.

Rond 20.30 uur kwam bij de meldkamer een melding binnen dat in het pand een vechtpartij gaande zou zijn. Politieagenten gingen hierop ter plaatse en troffen in de woning een zwaargewonde man aan. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse om eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer en ook het mobiel medisch team werd per traumahelikopter ingezet. De hulp mocht echter niet meer baten en de man overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

In het pand was op dat moment een 19-jarige man aanwezig. Hij is direct door de agenten aangehouden en meegenomen naar het bureau. Onderzoek moet uitwijzen wat de rol van de man is bij het incident.

Op het moment van het steekincident zou een man uit het pand gevlucht zijn door via het balkon naar beneden te springen. Agenten zetten die avond dan dan ook een zoekactie op touw, waarbij ze enige tijd later in de omgeving een 29-jarige man uit Rotterdam aantroffen en hebben aangehouden. Ook zijn betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht.

Na het incident is door de politie een uitgebreid onderzoek in en om de woning. Zo kwam de Forensische Opsporing ter plaatse voor sporenonderzoek en zijn speurhonden ingezet. Over de toedracht van het incident is op dit moment nog niets bekend. Verder onderzoek moet uitwijzen wat er zich in de woning heeft afgespeeld.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):