maandag, 17. juni 2013 - 16:35 Update: 03-07-2014 0:56

Aangeschoten Anouk:Ilse de Lange dat is geen vrouw met personality

Foto van Anouk | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Amsterdam

Anouk heeft zaterdagavond tijdens het muzikale event Je veux Flâner in Amsterdam laten doorschemeren wie mogelijk volgend jaar voor Nederland naar het songfestival zal gaan.

Ook zou ze volgens diverse media 'dronken' opnieuw hebben uitgehaald naar Ilse DeLange. Ze noemde tijdens het verrassingsfeestje haar achtergrondzangeres Shirma Rouse als grote kanshebber.

Ze had al eerder met John de Mol gesproken die haar had gevraagd of ze Nederland opnieuw wil vertegenwoordigen. Het antwoord van Anouk was nee. “Hij zei: ‘Dan ga jij die song schrijven, maar voor wie?’ Dus ik zeg: ‘Ik heb de perfecte kandidaat: Shirma!’” Volgens Anouk moet het in ieder geval iemand zijn met een personality. “Wie gaat het anders doen? Ilse?” haalde Anouk uit naar Ilse DeLange. “Ey, f*ck that! Dat gaat niet gebeuren. Dat is geen vrouw met personality! Die zegt: ‘Kei gaaf. Tof.’”

Het is nog niet bekend hoe de selectieprocedure van de Tros voor het Songfestival van 2014 er uit gaat zien.

Het is niet de eerste keer dat Anouk liet merken absoluut geen fan van Ilse te zijn. In 2011 gooide ze een dvd van de zangeres in de vuilnisbak en deelde dat vrolijke kiekje met haar volgers.
 

Categorie: