vrijdag, 17. mei 2013 - 22:42 Update: 03-07-2014 0:57

Advocaat: Er kwam maar één speler

Foto van Dick Advocaat trainer PSV | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Foto van Dick Advocaat trainer PSV | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Eindhoven

[ELF-Voetbal] Dick Advocaat heeft zich bij PSV naar eigen zeggen flink geërgerd dit seizoen. Het begon in de transferzomer toen hij te horen kreeg dat zijn transferswensen uitgevoerd zouden worden. Uiteindelijk kwam hier slechts weinig van terecht.

'Ik had al vanaf de eerste dag duidelijk aangegeven dat we ons op een aantal plekken moesten versterken. Het zou geregeld worden, maar uiteindelijk kwam er maar één speler (Luciano Narsingh, red.). Voor de rest was geen geld beschikbaar. En dat terwijl we in de verdediging juist meer kwaliteit nodig hadden', zegt Advocaat in gesprek met het Brabantse televisieprogramma FC Onder Ons.

'Toen in de winter opnieuw een speler voor de verkeerde positie werd aangesteld, was de maat vol voor mij. De Raad van Commissarissen stelde me teleur, ze wilden niets investeren. Er werden dingen beloofd, maar men kwam haar afspraken nooit na. En met deze selectie was het uiteindelijk onmogelijk om voor de prijzen mee te doen, zeker als je kijkt naar de verdediging', besluit Advocaat zijn relaas.

Categorie:
Tag(s):