zondag, 20. oktober 2013 - 15:02 Update: 03-07-2014 0:50

Anouk moet fans opnieuw teleurstellen

Foto van Anouk | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Arnhem

De voor zondagavond geplande show van het Symphonica in Rosso concert met Anouk kan helaas niet doorgaan. Dit heeft de organisator zondag bekendgemaakt.

'Haar stemproblemen blijken hardnekkiger dan gedacht en ondanks intensieve doktersbehandelingen heeft de zangeres na de show van vrijdag meer tijd nodig om te herstellen', aldus de organisatie.

Prednison
Haar ontstoken en gezwollen stembanden zijn vrijdag met prednison behandeld waarop ze een prachtige show heeft gezongen, maar de belasting van de show in combinatie met haar ontstoken stembanden heeft er toe geleid dat er onvoldoende tijd is geweest om te kunnen herstellen. Het zingen voor haar is momenteel pijnlijk en bovendien schadelijk op de lange termijn.

De tijd tussen het concert van jl. vrijdag tot a.s. woensdag is volgens de verwachtingen van de organisatie wel voldoende om te herstellen zodat haar stembanden het zware concert van twee uur kunnen volbrengen. Het concert van woensdag 23 oktober gaat dan ook door.

Voor de show van vanavond wordt een vervangende datum gezocht. Zodra deze bekend is, worden de kaartkopers per e-mail ingelicht, met details over het eventueel retourneren van concertkaarten bij verhindering op de nieuwe datum.

De organisatie biedt, ook namens Anouk, haar oprechte excuses aan voor het ongemak.