donderdag, 9. mei 2013 - 8:36 Update: 03-07-2014 0:58

Automobilist dood na val vanaf flyover

Rotterdam

Een automobilist is donderdagochtend zwaargewond geraakt toen hij met z'n auto vanaf de flyover van het knooppunt Kleinpolderplein in Rotterdam Overschie uit de bocht vloog door de vangrail schoot en naar beneden stortte. Het slachtoffer bezweek in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

De auto kwam terecht vlak bij het Noorderkanaal. De bestuurder raakte ernstig gewond en moest door de brandweer uit zijn geplatte voertuig worden gehaald. Het slachtoffer bezweek in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Duikers zochten het kanaal af omdat men niet zeker wist of de bestuurder alleen in zijn auto zat.

Door het ongeval en de bijkomende is de A20 ter hoogte van Kleinpolderplein in beide richtingen afgesloten. Verkeer uit de richting Gouda kan nog wel de A13 op, maar niet doorrijden naar Spaanse Polder en verder. Verkeer vanuit Hoek van Holland wordt bij Kleinpolderplein de A13 op gestuurd. Doorgaand verkeer kan volgens de VID beter gebruik maken van de ruit van Rotterdam (A20, A4, A16 en vice versa).
 

Provincie:
Tag(s):