woensdag, 17. april 2013 - 12:20 Update: 03-07-2014 0:59

Automobilist mishandeld na aanrijding

Foto van mishandeling | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl

Een 46-jarige man reed vrijdagmiddag 12 april rond 13.00 uur op de Haarweg in Gorinchem. Plotseling reed er een auto in tegengestelde richting op zijn weghelft, die tegen hem aanreed en waardoor de man met zijn auto in de berm terechtkwam.

Uit verklaring van de man blijkt dat de andere auto even verderop tot stilstand kwam. Hij besloot er naartoe te rijden om verhaal te halen. Hierop ontstond volgens de man een woordenwisseling met de bestuurder van de auto. Vervolgens werd de man naar eigen zeggen door de automobilist en nog twee andere inzittenden- een man en een vrouw- mishandeld.

De man wist te ontkomen, stapte vervolgens in zijn auto en reed ervandoor. Ter hoogte vam de begraafplaats werd de man naar eigen zeggen door twee automobilisten -van een zilverkleurige Mercedes en een blauwe Opel- gedwongen te stopen. Een van de automobilisten bleek een van de mannen die hem eerder mishandelde. Opnieuw werd er geweld gebruikt tegen het slachtoffer. Ook nu wist de man te ontkomen en reed hij vervolgens naar het politiebureau om aangifte te doen.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over dit incident? Neemt u dan contact op met de Politie Eenheid Rotterdam op 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via M. (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.

Provincie:
Tag(s):