woensdag, 10. juli 2013 - 9:48 Update: 03-07-2014 0:55

Automobilist overleden op A2 nabij Breukelen

Foto van ambulance | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Breukelen

Een automobilist werd op dinsdagavond 9 juli op de snelweg A2 ter hoogte van Breukelen onwel in zijn auto. Hij kreeg een ongeluk en overleed ter plaatse.

Rond 23.10 uur reed een 33-jarige automobilist uit Amsterdam over de snelweg A2 in de richting van Amsterdam. Ter hoogte van Breukelen zagen enkele achter hem rijdende automobilisten dat hij plotseling van de derde rijstrook (gerekend vanuit de middenberm) naar rechts naar de vijfde rijstrook afweek. Daar botste hij op de achterkant van een auto, bestuurd door een 57-jarige automobilist uit Amsterdam. Vervolgens raakte de auto van de 33-jarige man de rechter vangrail, schoot naar links de weg weer op en kwam uiteindelijk links van de weg, in de middenberm tot stilstand.

Reanimatie
Ambulance en politie gingen ter plaatse. De 33-jarige Amsterdammer zat nog in zijn afgesloten auto en was buiten bewustzijn. Agenten moesten een raam van de auto inslaan en haalden hem uit de auto. Direct begonnen zij met ambulancebroeders met reanimeren, maar dat mocht niet meer baten, de Amsterdammer overleed ter plaatse. Hij is naar een ziekenhuis gebracht om vast te stellen, waar hij aan was overleden. Uit het onderzoek bleek dat hij onwel was geworden en aan de gevolgen daarvan is overleden. De andere automobilist raakte niet gewond.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):