woensdag, 1. mei 2013 - 11:35 Update: 03-07-2014 0:58

De Boer: Graag nog een paar jaar verder bij Ajax

Foto van Frank de Boer | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl

(ElfVoetbal) Frank de Boer staat graag nog een paar jaar langer onder contract bij Ajax. Op dit moment loopt de verbintenis van de hoofdtrainer nog tot de zomer van 2014. Er zijn nog geen gesprekken geweest met het bestuur, maar de keuzeheer maakt zich niet druk.

"Daar maak ik me niet druk om", geeft hij aan tegenover Voetbal International. "Mijn contract loopt na dit seizoen nog een jaar door en we willen verder met elkaar. Dat komt goed. Ik wil graag nog een paar jaar verder bij Ajax."

"Als we elkaar kunnen vinden in een driejarig contract, ben ik na afloop 6,5 jaar trainer hier. Dan ben ik aardig op weg naar die tien jaar waar ik het bij mijn aanstelling over had. Na dit seizoen gaan we om de tafel zitten. Honderd procent."

Liverpool heeft al een keer geprobeerd De Boer binnen te halen. "Alleen Liverpool was concreet. Of het betrof clubs die zijdeling informeerden bij mijn zaakwaarnemer. Toen Liverpool belde, heb ik uit beleefdheid een dag bedenktijd gevraagd. Maar eerlijk gezegd wist ik al meteen dat ik niet bij Ajax wegwilde. Terwijl Liverpool een mooie club is waar ik met mijn voetbalvisie goed zou kunnen werken. Maar ik ben daar nog niet aan toe."

Categorie:
Tag(s):