maandag, 1. juli 2013 - 10:11 Update: 03-07-2014 0:55

De Boer krijgt vertrouwen in intact houden spelersgroep

Foto van Ajax logo | Archief EHF
Foto: Archief EHF

(ElfVoetbal) Het vertrouwen bij Frank de Boer dat zijn selectie tot en met de sluiting van de transfermarkt op 3 september intact blijft, neemt steeds meer toe. de interesse voor Christian Eriksen, Siem de Jong en Toby Alderweireld is bekoeld.

"Ik vind het eigenlijk wel prettig", vertelt de oefenmeester van Ajax in De Telegraaf. "Van mij mag het tot 3 september zo blijven." De Boer sluit niet uit dat Ajax later deze zomer met contractnieuws komt. "Blijven en hun tot 2014 lopende contract met één jaar verlengen, is wat ons betreft ook een optie", doelt de Boer op de situatie van Eriksen en Alderweireld.

De oefenmeester ziet daarnaast Davy Klaassen in Nicolai Boilesen terugkeren. Hen ziet hij al als twee versterkingen. het scenario dat voor Ajax nu actueel lijkt te worden, heeft een hoofdrol gespeeld in het afhaken in de strijd om Adam Maher, die voor vijf jaar gaat tekenen bij PSV. Ajax blijft daarentegen wel geïnteresseerd in Lerin Duarte van Heracles. Verder wil De Boer zijn selectie hoe dan ook versterken met een rechtsbuiten.

Categorie:
Tag(s):