maandag, 11. november 2013 - 14:24 Update: 03-07-2014 0:49

Bondscoach haalt Siem de Jong naar Oranje

Foto van Van Gaal | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Hoenderlo/Zeist

Bondscoach Louis van Gaal heeft Siem de Jong toegevoegd aan de selectie van het Nederlands elftal voor de oefenwedstrijden tegen Japan en Colombia. Dit laat de KNVB maandagmiddag weten.

De Ajacied, die vier caps en twee doelpunten achter zijn naam heeft staan, meldt zich morgen –dinsdag- in het trainingskamp van Oranje in Noordwijk.

Van Gaal moest zondagavond een streep zetten door de naam van 98-voudig international Dirk Kuyt. De aanvaller van Fenerbahçe liep zondag een hamstringblessure op in de wedstrijd tussen zijn club en Galatasaray.

Voor de 23-koppige spelersgroep van Oranje staat zaterdag 16 november het uitduel met Japan op de agenda. Locatie is de Genkse Cristal Arena (België), waar om 13.15 uur wordt afgetrapt.

Drie dagen later –dinsdag 19 november- sluit de ploeg van bondscoach Louis van Gaal het jaar 2013 af met een wedstrijd tegen Colombia, dat momenteel de vierde plaats bekleedt op de FIFA-ranking. Plaats van handeling is de Amsterdam ArenA, waar het beginsignaal om 20.30 uur klinkt.

Categorie: