maandag, 28. januari 2013 - 10:13

Buschauffeur overvallen in Tilburg

Tilburg

Een 47-jarige buschauffeur van Veolia is zondagavond 27 januari 2013 omstreeks 21.45 uur bij een bushalte in Tilburg Noord overvallen. Drie overvallers met een vuurwapen dwongen hem tot de afgifte van de geldlade. De politie heeft in de omgeving nog een uitgebreide zoekactie gehouden maar de daders niet meer aangetroffen.

De 47-jarige Veolia chauffeur deed aangifte. Hij vertelde dat hij rond 21.45 uur met zijn bus stilstond bij de halte Nobelstraat op de Ingenhovenlaan. Hij had het raampje bij de bestuurdersstoel open gezet. Er waren op dat moment geen passagiers in de bus. Plotseling stonde er drie mannen naast de bus. Een van hen stak een op een vuurwapen gelijkend voorwerp door het raam en richtte dat op de chauffeur.

De overvallers eisten geld. Hierop heeft de chauffeur de geldlade afgegeven. De drie daders zijn vervolgens weggerend in de richting van de Vlashoflaan-Griegstraat. Het slachtoffer drukte de noodknop in en reed met zijn bus naar het Wagnerplein. De daders waren drie licht getinte mannen, die zwarte nylon jassen en handschoenen droegen. Ze waren circa 1.75m-1.85 m lang. De politie heeft direct tevergeefs met verschillende eenheden in de omgeving gezocht. Ook werd een Burgernet bericht verstuur.
Provincie:
Tag(s):