zaterdag, 21. december 2013 - 15:47 Update: 03-07-2014 0:46

Dronken man op fiets met aansteker in de hand op A58

Foto van politieagent | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Goes

Agenten hebben vannacht omstreeks 04.45 uur bij Goes, ter hoogte van De Poel, een dronken fietser van de A58 'afgeplukt'.

Omdat hij zich niet kan legitimeren is hij meegenomen naar het bureau.

Attente automobilist

De 30-jarige Middelburger heeft zo diep in het glaasje gekeken, dat hij niet beseft dat hij zichzelf in levensgevaar brengt door met zijn fiets op de vluchtstrook van de A58 te rijden. Een attente automobilist belt onmiddellijk de politie als hij de man zonder licht, zwaaiend met een aansteker in zijn hand, ziet fietsen. In afwachting van de politie is hij uit voorzorg met alarmlichten aan voor de man op de vluchtstrook gaan rijden.

Drie boetes

Omdat de dronkaard zich niet kan identificeren wordt hij meegenomen naar het bureau. Daar is er geen land met hem te bezeilen. Om die reden is hij ter ontnuchtering voor enkele uren vastgezet in PI Torentijd in Middelburg. Eenmaal weer aanspreekbaar is zijn identiteit vastgesteld en mag de man vanmorgen met drie boetes op zak weer naar huis: een voor het fietsen over de snelweg, een voor het niet tonen van zijn identiteitsbewijs en een voor openbare dronkenschap.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):