maandag, 20. mei 2013 - 11:17 Update: 03-07-2014 0:57

Dronken vriend jaagt bewoner het dak op

foto van vlucht op dak | fbf
Foto: Stichting Vluchteling
Tilburg

De politie heeft maandagmorgen 20 mei 2013 rond 07.30 uur in een woning in de wijk Reeshof een 29-jarige dronken Tilburger aangehouden ter zake huisvredebreuk. De verdachte was op bezoek bij een vriend die zo bang geworden was van hem dat hij naar het dak was gevlucht.

Agenten waren ter plaatse gegaan na een melding dat een bewoner via het dakraam naar het dak gevlucht was omdat hij bang was van een vriend die bij hem op bezoek was en in een dronken bui de inboedel aan het vernielen was. De dienders overtuigden de melder om van het dak af te komen.

Hij vertelde dat hij de eigenaar was van het pand. Hij vertelde dat een vriend die bij hem op bezoek was heel de nacht sterke drank had ingenomen en daardoor compleet doordraaide. Hij had de TV en enkele flessen op de grond gegooid en een kast omver geduwd.

Agenten zijn de woning binnen gegaan. Ze zagen inderdaad dat het in de woonkamer een ravage was. De bewoner heeft vervolgens zijn vriend meerdere malen gevorderd om te vertrekken. Hieraan gaf de dronken man geen gevolg. Hierop hebben de agenten hem aangehouden voor huisvredebreuk.

Provincie:
Tag(s):