dinsdag, 22. oktober 2013 - 18:00 Update: 03-07-2014 0:50

Feyenoord wil verder met Ronald Koeman

Foto van Koeman | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Rotterdam

(Elfvoetbal) Het contract van trainer Ronald Koeman bij Feyenoord loopt in de zomer van 2014 af.

En hoewel Koeman nadrukkelijk wordt genoemd als opvolger van bondscoach Louis van Gaal, gaat technisch directeur Martin van Geel toch een poging wagen om het contract te verlengen."In de winterstop praat ik met Ronald Koeman met de intentie zijn aflopende contract te verlengen. Vanuit Zeist hebben we geen signalen meer opgevangen. Dus gaan wij ook praten met Ronald. Dat zal januari worden, uiterlijk februari", aldus Van Geel in AD Sportwereld.

"Mijn intentie is de samenwerking met Ronald te continueren. Wij zijn tevreden en hebben het idee dat dit elftal zich verder zal ontwikkelen."

Van Geel zag afgelopen zaterdag een goede wedstrijd tegen Go Ahead Eagels, maar een minder resultaat (2-2 gelijk). "Qua positiespel was het misschien wel onze beste wedstrijd. Maar als je kijkt naar de afronding, was het onvoldoende. We hebben twaalf kansen gekregen en maar twee keer gescoord. En bovendien gaven we de twee doelpunten weg."

"Op dat vlak heerst er dus toch teleurstelling, want deze twee verloren punten krijg je niet meer terug. Als je zoveel beter bent dan Go Ahead Eagles, moet je met drie punten van het veld af. Maar gelukkig is Feyenoord niet de enige met dat euvel, andere clubs hebben er ook last van."

Categorie: