woensdag, 4. september 2013 - 19:18 Update: 03-07-2014 0:52

Ford EcoSport Limited Edition SUV nu online te reserveren

Ford EcoSport Limited Edition SUV nu online te reserveren
Ford EcoSport Limited Edition SUV nu online te reserveren
Ford EcoSport Limited Edition SUV nu online te reserveren
Ford EcoSport Limited Edition SUV nu online te reserveren

Ford Motor Company heeft op de IFA 2013 aangekondigd dat vanaf vandaag de eerste 500 Europese exemplaren van de nieuwe Ford EcoSport online zijn te reserveren. Het betreft unieke Limited Editions van deze compacte SUV, waarvan er 10 beschikbaar zijn voor Nederland.

De EcoSport Limited Edition zal standaard worden uitgerust met het Ford SYNC AppLink-systeem, waarmee de bestuurder smartphone-apps via spraak kan bedienen. De Limited Edition is gebaseerd op de luxe 92 kW (125pk) sterke Titanium 1.0 EcoBoost en is onder meer voorzien van automatische airconditioning, FordKeyless Entry, Ford Power Startbutton, cruise control, regensensor, parkeersensoren in de achterbumper, een gekoeld dashboardkastje, automatisch dimmende binnenspiegel, elektrisch bedienbare portierramen voor en achter, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, follow-me-home verlichting,  elektrisch verstelbare buitenspiegels en een audiosysteem met radio/CD/MP3/AUX/USB en 6 speakers. De EcoSport is standaard uitgerust met vele veiligheidsvoorzieningen waaronder het Intelligent Protection System met 7 airbags, ABS, ESP en Traction Control.

Unieke Limited Edition met extra rijke uitrusting
De Ford EcoSport Limited Edition is daarboven, zonder meerprijs, voorzien van fraaie 17-inch lichtmetalen velgen, lederen bekleding, en metaallak. De beschikbare carroseriekleuren zijn Mars Red, Panther Black of Diamond White. Later deze maand komt Ford speciaal voor de 500 exemplaren van de EcoSport Limited Edition ook nog met een extra bundel apps van zijn SYNC AppLink-partners, waaronder een app van Audioteka waarmee één jaar lang onbeperkt audioboeken rechtstreeks kunnen worden gedownload.

“De EcoSport zal op de Europese wegen een unieke verschijning worden, een stoere en opvallend ruime SUV, uitgerust met de innovatieve SYNC AppLink-technologie waarmee de bestuurder door middel van spraak allerlei fantastische apps als Spotify en Audioteka kan bedienen,” aldus Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales and Service, Ford Europa. “De EcoSport appelleert aan een jongere onlinegeneratie. Het is daarom passend dat wij de EcoSport Limited Edition online aanbieden en exclusief via Facebook® promoten."

De EcoSport biedt de wendbaarheid en de zuinigheid van een kleine gezinsauto, maar ook meer flexibiliteit en een hoge, comfortabele bestuurderspositie. De grote voorgrille, korte motorkap en achteroverhellende voorstijlen zorgen voor een sportieve en eigentijdse uitstraling. De moderne look wordt verder versterkt door de hoekige koplampen.

Geïnteresseerden kunnen deze unieke EcoSport Limited Edition SUV, met een vanafprijs van €24.495,-, reserveren via https://www.fordecosport.eu/NL_NL/.

Ford Nederland maakt later dit jaar de prijzen, specificaties en lanceerdata van de reguliere EcoSport bekend.

Categorie:
Tag(s):