donderdag, 11. april 2013 - 9:00 Update: 03-07-2014 0:59

Franse miljonair nieuwe liefde van Sylvie

foto van Sylvie nieuwe vriend | Bild
Foto: Bon
Amsterdam

Sylvie heeft samen met haar nieuwe Franse vriend hun liefde vastgelegd in Parijs door een slotje aan de brug over de Seine te hangen.

 

De bewuste brug, die erom bekend staat dat verliefden daar met deze symbolische daad hun liefde voor elkaar voor altijd en eeuwig verankeren, is al door vele verliefde koppels volgehangen met talloze sloten.

Lekte maandag uit dat haar ex-man Rafaël smoorverliefd is geworden op de hartsvriendin van Sylvie, donderdag wist de Duitse krant Bild te melden dat Sylvie de rijke Fransman Guillaume Zarka aan de haak heeft geslagen. De krant heeft foto’s bemachtigd waarop het verliefde stel samen portretteert in het Normandische dorp Honfleur, zo'n 160 kilometer van Parijs.

Zarka komt volgens de krant uit een schatrijke familie. Hij heeft zijn eigen succesvolle bedrijf GZ Com, dat onder meer informatieschermen in taxi’s verzorgd. Sylvie ontkende noch bevestigde haar vermeende relatie met Zarka , aldus de krant. Rafaël en Sylvie (34) hebben samen een zoontje. Nadat ze in januari bekend maakten te gaan scheiden, werden ze nog vaak samen gezien.

 

Categorie: