zondag, 29. december 2013 - 20:47 Update: 03-07-2014 0:46

Van Geel: Wij proberen in te schatten of Koeman nog door kan

Foto van logo van Feyenoord | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl

(ElfVoetbal) Technisch directeur Martin van Geel verwacht dat Ronald Koeman volgend seizoen ook nog hoofdtrainer is van Feyenoord.

De coach werd veelvuldig in verband gebracht met het bondscoachschap van het Nederlands elftal, maar daar lijkt Guus Hiddink mee aan de haal te gaan. Bij de eredivisieclub is het vertrouwen in Koeman groot.

Van Geel sprak met bewondering over de prestaties van Koeman in Rotterdam tot nu toe. "Als je ziet waar wij destijds stonden, dat zijn veel mensen alweer vergeten. Feyenoord werd tiende en spelers als Leroy Fer en Georginio Wijnaldum wilden vertrekken. Als je dan vervolgens tweede wordt, dan geef ik daar alle credits voor aan de technische staf", aldus Van Geel tegenover RTV Rijnmond.

Van Geel denkt dat het geen problemen op zal leveren wanneer Koeman nog een seizoen actief is in De Kuip. "Nu doen we weer in de top mee. Als je kijkt naar de toekomst, moet je je afvragen of de chemie er nog is. Daar hebben wij intern over gesproken, de chemie en het respect is er absoluut nog. Wij hebben proberen in te schatten of Ronald nog anderhalf jaar door zou kunnen bij deze club, dan zeggen wij ja."

Categorie:
Tag(s):