vrijdag, 5. april 2013 - 22:44 Update: 03-07-2014 1:00

Gerry Holland tekent platencontract met Adri van den Berk.

Gerry Holland tekent platencontract met Adri van den Berk.
Eindhoven

De Amsterdamse zanger Gerry Holland heeft een exclusief platencontract getekend met Adri van de Berk. De in Mokum geboren en getogen zanger in hart en nieren trok in 2012 de stoute schoenen aan en nam contact op met de bekende producers Emiel Hartkamp en Norus Padidar.

Zijn boodschap was duidelijk: 'Ik wil graag mijn stad bezingen, ik wil liedjes uit de tijd dat Mokum met Tante Leen en Johnny Jordaan zo mooi over de Westertoren zongen en Johan Cruyff onoverwinnelijk was. Liedjes die mensen blij maken en waar wij om kunnen lachen en even niet moeten denken aan de dagelijkse zorgen waar we de laatste tijd veel mee te maken hebben. Dat klonk de producers als muziek in de oren en het resultaat is te beluisteren op het prachtige album "Jij bent alles voor mij".

Begin 2013 besluit Adri van den Berk, eigenaar van Berk Music dit project onder zijn hoede te nemen. Hij gaat ervoor zorgen dat deze liedjes de kans krijgen om bij de "oren" van het volk te komen, daar waar Gerry's z'n hart ligt. Gerry heeft met financiële steun van zijn dierbare vriend Wilfred dit album kunnen afmaken. Helaas is Wilfred tijdens de opnames overleden. 'Wij hebben samen met veel plezier en passie gewerkt aan het album met het doel de lach weer op de gezichten van het volk te krijgen. Ik heb wel geen cent te makken maar lachen is het beste medicijn', aldus de Gerry.

Categorie: