donderdag, 23. mei 2013 - 20:24 Update: 03-07-2014 0:57

De Graafschap houdt noodgedwongen grote schoonmaak

Archief EHF
Foto: Archief EHF
sport

(ELFvoetbal) Het mislopen van promotie naar de Eredivisie heeft grote gevolgen voor De Graafschap. Zo zal er afscheid genomen moeten worden van een aantal basiskrachten.

Doelman Joost Terol drukt te erg op de begroting. "Joost heeft een eredivisiesalaris en is niet meer te betalen. Hij zal zeker weer een club vinden na een goed seizoen", laat technisch manager Roland Vroomans weten aan Omroep Gelderland . Ook Jochem Jansen lijkt op zoek te kunnen naar een nieuwe werkgever, maar de clubleiding wil nog een gesprek met de mandekker.
 
Daarnaast gaat de begroting fors naar beneden. De ploeg uit Doetinchem moet de begroting van 6,5 miljoen terugbrengen naar 5 miljoen. "We ontkomen er gewoon niet aan", vertelt directeur Henk Bloemers. Rogier Meijer en Harrie Gommans kunnen ook op jacht naar een nieuwe club. Of Theo Zwarthoed volgend jaar nog te zien zal zijn op De Vijverberg is nog maar de vraag.
 
Anco Jansen zou gevolgd worden door ADO Den Haag en Soufian El Hassnaoui staat ook op de verkooplijst, net als Gregor Breinburg. "Maar niets is concreet", laat Vroomans duidelijk weten.
 

Categorie:
Tag(s):