zaterdag, 4. mei 2013 - 19:14 Update: 03-07-2014 0:58

Grootschalig onderzoek na dodelijk steekincident Dordrecht

Foto van traumahelikopter | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Dordrecht

De politie is een groot onderzoek gestart naar de dood van een man die op vrijdagavond 3 mei gewond op de Torenstraat in Dordrecht werd aangetroffen.

Rond 22.20 uur trof een omstander het gewonde slachtoffer op de Torenstraat aan, waarna deze direct 112 belde. Ambulancepersoneel en politie troffen de man in zorgwekkende toestand aan en lieten een traumahelikopter komen. De man werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij in de vroege ochtend van 4 mei aan zijn verwondingen bezweek. Gezien de verwondingen van de man gaat de politie uit van een steekincident. De politie heeft de identiteit van de man inmiddels kunnen vaststellen, maar kan diens leeftijd en woonplaats nog niet vrijgeven, doordat ze de nabestaanden nog niet heeft kunnen inlichten.

De politie heeft dezelfde avond en nacht van 3 mei nog een buurtonderzoek verricht en er is ook gezocht naar sporen. De politie zet het onderzoek op 4 mei voort in de vorm van een Team Grootschalige Opsporing van 25 mensen. Dit team is op zoek naar getuigen. Wie op 3 mei om of vóór 22.15 uur op de Torenstraat ter hoogte van de Bleijenhoek iets heeft gezien dat verband kan houden met het incident of andere informatie heeft die helpt in het onderzoek, wordt gevraagd contact met de politie op te nemen. Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de politie in Dordrecht. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.