dinsdag, 18. juni 2013 - 10:55 Update: 03-07-2014 0:56

De Haan: Veenstra heeft een te groot ego

De Haan: Veenstra heeft een te groot ego
Foto: Archief FBF.nl
De Haan: Veenstra heeft een te groot ego

(ElfVoetbal) Foppe de Haan is hard richting SC Heerenveen-directeur Robert Veenstra. In het Algemeen Dagblad laat De Haan weten dat de club onherkenbaar is geworden. Dat zou komen door het beleid van de algemeen directeur. "Robert Veenstra heeft bewezen dat hij ongeschikt is voor de voetballerij", zo luiden de woorden van De Haan.

"Hij heeft een te groot ego. Veenstra heeft veel te weinig aandacht voor mensen, omdat hij zichzelf zo belangrijk vindt. Dat zijn we hier niet gewend. Een feodaal leiderschap past hier niet." Dat zijn de harde woorden van het clubicoon richting de beleidsbepaler. "De mensen in het stadion zijn hartstikke bang voor hem", gaat hij verder. "Als je iets verkeerds doet, word je op het matje geroepen. Ga je een tweede keer in de fout, dan word je ontslagen. Er heerst angst. Het lijkt het Oost-Europa van vroeger wel."

"Het was altijd een feest om bij Heerenveen te gaan kijken. Het is echter doods als ik er nu kom. Iedereen lult met én over elkaar. Er is een sfeer van roddel en achterklap. Alles wat SC Heerenveen zo sterk maakte, is helemaal weg", besluit De Haan zijn klaagzang.

Categorie:
Tag(s):