dinsdag, 7. mei 2013 - 16:23 Update: 03-07-2014 0:58

Identiteit slachtoffer dodelijk steekincident Dordrecht bekend

Foto van man met mes
Foto: SXC
Dordrecht

De identiteit van de man die zaterdagochtend overleed na een steekincident op vrijdagavond is bekend. Het gaat om de 32-jarige Emiel van de Schaft uit Dordrecht. Het slachtoffer had geen vaste woon- of verblijfplaats maar verbleef geregeld bij zijn vriendin.

Rond kwart over tien trof een omstander vrijdagavond het gewonde slachtoffer op de Torenstraat aan, waarna deze direct 112 belde. Ambulancepersoneel en politie troffen het slachtoffer in zorgwekkende toestand aan. Emiel, die bij sommigen bekend stond als Remie, werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij in de vroege ochtend van zaterdag 4 mei aan zijn verwondingen bezweek. Uit sectie is inmiddels gebleken dat hij om het leven is gekomen door meerdere messteken.

De politie startte direct na het incident een Team Grootschalige Opsporing (TGO) en werkt met een groot aantal rechercheurs aan de zaak. Diezelfde avond en nacht is onderzoek in de omgeving verricht waarbij werd uitgekeken naar verdachte personen. Ook kwamen medewerkers van de Forensische Opsporing ter plaatse om diverse sporen veilig te stellen. Bij het buurtonderzoek spraken rechercheurs met meerdere getuigen.
 

Provincie:
Tag(s):