vrijdag, 29. november 2013 - 17:26 Update: 03-07-2014 0:47

Jongen met geheugenverlies meldt zich bij politie

Foto van agenten meldkamer bureau | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Spijkenisse

Een 21-jarige jongeman met geheugenverlies heeft zich afgelopen woensdagavond 27 november, om ongeveer 17.30 uur bij de politie in Spijkenisse gemeld. Dit meldt de politie vrijdag.

'De jonge Spijkenisser wist niet meer wat hem die middag was overkomen of waar hij was geweest. Hij zat echter wel onder de modder en had een kleine verwonding aan het hoofd', aldus de politie.

Niet verschenen op afspraken
Volgens zijn familie was hij die middag om 14.00 uur van huis gegaan vanaf de Bronstijdkreek en had verschillende afspraken, onder andere bij het gemeentehuis en bij zijn kapper in de Voorstraat. Bij beide afspraken is hij niet verschenen.


Volgens de jongeman is hij op een bepaald moment door burgers verwezen naar de politie nadat hij ‘ergens’ op een bankje was wakker geworden. Over de locaties kon de jongeman niets vertellen.

De politie is op zoek naar informatie om een beeld te krijgen van wat er met hem is gebeurd die middag. Het gaat om een grote blanke jongen (1.90 mtr.) met donkere kleding en een zwart vest met capuchon. Hij droeg zwarte legerlaarzen en is een deel van de middag in het bezit geweest van een herenfiets. Deze fiets is inmiddels teruggevonden.

Heeft u de jongeman die middag ergens gezien of heeft u contact met hem gehad? Of heeft u misschien andere informatie die de politie kan helpen in dit onderzoek, neemt u dan contact op met de afdeling Opsporing van district de Eilanden van de politie eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

De jongeman maakt het inmiddels goed, maar zijn geheugen over die dag laat hem nog in de steek.