zaterdag, 6. juli 2013 - 12:00 Update: 03-07-2014 0:55

Kermismedewerker giet kokend water over hinderlijke jongens

foto van ambulance | fbf
Foto: fbf archief

De recherche heeft vanmorgen op het kermisterrein een 21-jarige man uit Apeldoorn aangehouden die verdacht wordt van mishandeling.

 Hij zou vrijdagavond rond 23.55 uur bij een attractie kokend water over een 24-jarige Dongenaar en een 24-jarige man uit Moergestel hebben gegoten.

De Dongenaar werd met een ambulance naar het Elisabeth Ziekenhuis gebracht. Hij heeft tweedegraads brandwonden. Hij mocht na behandeling het ziekenhuis verlaten, maar moet nog wel terugkomen. De 24-jarige Moergestelnaar werd door zijn moeder opgehaald en zou zich op de huisartsenpost laten onderzoeken. De politie stelt een uitgebreid onderzoek in haar het incident. 

Vechtpartij

Rond middernacht werd een vechtpartij gemeld op de kermis in Moergestel. Ter plaatse bleek een confrontatie te zijn geweest tussen enkele exploitanten en jongeren waarbij ook met peperspray gespoten zou zijn. De politie heeft de groepen uiteen gedreven. De gemoederen bleken hoog opgelopen te zijn vanwege een incident bij de botsauto's. Twee jongeren, die onder invloed waren van alcohol, zouden zich daar hinderlijk hebben gedragen, onder andere door steeds met bier in de attractie te gaan. Dit zou zo geëscaleerd zijn dat een medewerker van de attractie kokend water over het duo zou hebben gegooid.

Provincie:
Tag(s):