vrijdag, 19. april 2013 - 20:29 Update: 03-07-2014 0:59

Koningin van alle mensen op nummer 1 in GfK single top 100

Koningin van alle mensen op nummer 1 in GfK single top 100
Koningin van alle mensen op nummer 1 in GfK single top 100
Amsterdam

‘Koningin Van Alle Mensen’ komt vrijdag van niets binnen op nummer 1 in de GfK Single Top 100.

Het initiatief van het RTL 4-programma RTL Boulevard om koningin Beatrix te bedanken voor haar enorme inzet voor het land is pas sinds afgelopen dinsdag verkrijgbaar bij iTunes. Alle opbrengsten van de single gaan naar Het Prinses Beatrix Spierfonds.

Frans Bauer, Rene Froger, Danny de Munk, Josje Huisman (K3), Najib Amhali, Pia Douwes, Wolter Kroes, Lieke van Lexmond, Sandra Reemer, Tim Douwsma, Xander de Buisonje, Willeke Alberti, Danny Froger, Jeroen van der Boom, Ralf Mackenbach en Edwin Evers hebben elk een deel ingezongen en namens RTL Boulevard deden ook ‘gastheren’ Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz zelf mee. Het lied met de melodie van het passende ‘15 Miljoen Mensen’ is geproduceerd door Eric van Tijn en Jochem Fluitsma.

Het Prinses Beatrix Spierfonds zet zich in voor mensen met een spierziekte, dat zijn ruim 200.000 mensen in Nederland. Het doel is om met wetenschappelijk onderzoek alle spierziekten de wereld uit te krijgen maar ook de kwaliteit van leven van de patiënten te verbeteren. Het Prinses Beatrix Spierfonds kan dit doen dankzij donaties en de inzet van vrijwilligers.

Provincie:
Tag(s):