woensdag, 10. juli 2013 - 10:24 Update: 03-07-2014 0:55

Locadia wil eerste spits worden bij PSV

Foto van logo PSV

(ElfVoetbal) Geen verhuurperiode of optredens in Jong PSV. Jurgen Locadia wil de eerste spits worden van PSV, en het liefst zo snel mogelijk.

PSV-trainer Phillip Cocu heeft met Tim Matavz en Jürgen Locadia de beschikking over twee echte spitsen in zijn selectie. Laatstgenoemde is pas negentien jaar, maar wil geen genoegen nemen met een bijrol.  "Ik wil voor mijn kans gaan en niet verhuurd worden of bij Jong PSV spelen. Ik ben ambitieus en wil de spits van PSV worden", zegt Locadia in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Matavz scoorde dinsdag twee keer tijdens het treffen met FC Eindhoven, Locadia zorgde voor het andere PSV-doelpunt tijdens de 3-0 zege. Tevreden was de tiener echter niet. "Ik heb nog een aantal kansen gehad en had vaker kunnen scoren."

De jeugdinternational speelde tot nu toe vijftien wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij goed was voor zes treffers en vier assists. In de KNVB Beker kwam hij zeven keer in actie, met als resultaat zes goals. In de halve finale en finale was hij goed voor in totaal vier goals. Dat bleek echter niet genoeg om AZ van de bekerwinst te houden.

Categorie:
Tag(s):