vrijdag, 7. juni 2013 - 16:59 Update: 03-07-2014 0:56

Man (33) en zwangere vrouw (23) Sassenheim doodgeschoten

Foto van forensisch onderzoek politie | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Sassenheim

De man en vrouw die woensdag 5 juni dood werden aangetroffen in een woning aan De Hooge Wei, zijn door schoten om het leven gekomen. Dit heeft de politie vrijdagmiddag laten weten.

'Hoewel hun identiteit nog niet formeel is vastgesteld, nemen wij aan dat het gaat om de 33-jarige bewoner en zijn 23-jarige vriendin', meldt de politie.

'Er zijn op dit moment geen aanwijzingen dat er derden zijn betrokken bij het overlijden van de man en de vrouw', aldus de politie.

Agenten kwamen woensdag 5 juni rond 19.30 uur naar de woning na een melding dat er mogelijk iets niet in orde zou zijn. Binnen troffen de agenten de lichamen aan van een man en een zwangere vrouw. Er was verder niemand in de woning aanwezig. De recherche is direct een uitvoerig onderzoek gestart.

Geen derden betrokken
Forensich rechercheurs hebben woensdag 5 en donderdag 6 juni een uitvoerig sporenonderzoek gedaan in de woning. Vrijdagochtend 7 juni hebben tactisch rechercheurs een zoeking gedaan in de woning. Uit deze onderzoeken zijn geen aanwijzingen naar voren gekomen, die erop wijzen dat er ten tijde van het overlijden van de man en vrouw iemand anders in de woning is geweest.

Het politieonderzoek richt zich nu met name op de toedracht.

Provincie: