dinsdag, 12. november 2013 - 10:10 Update: 03-07-2014 0:49

Man aangehouden in verband met overlijden vrouw

Foto van politieauto's met afzetlint | JPF - Archief
Foto: JPF - Archief
Rotterdam

De politie heeft een 30-jarige Rotterdammer aangehouden in verband met het overlijden van een 31-jarige vrouw. Zij overleed maandag in een woning aan de Groepstraat.

Maandagmiddag kreeg de politie rond 12:00 uur een melding over een man die probeerde zijn leven te beeindigen op het balkon van een woning aan de Groepstraat. Agenten reden hier direct naartoe. Ze vonden de gewonde man voor het balkon. Hij was niet aanspreekbaar en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Ernstig gewonde vrouw

Omstanders gaven aan uit welke woning de 30-jarige man gekomen was. De politiemensen gingen deze woning in. Hier troffen ze een ernstig gewonde vrouw aan. Ze reanimeerden haar maar dit mocht niet baten. Zij overleed in de woning.

Aanhouding

Het onderzoek naar de toedracht van het overlijden is direct gestart. Uit het onderzoek is nog niet duidelijk geworden onder welke omstandigheden de Rotterdamse overleden is. Het wordt dan ook niet uitgesloten dat ze door een misdrijf om het leven gekomen is. Uit buurtonderzoek is gebleken dat de 30-jarige man uit haar woning kwam, voordat hij van het balkon viel. Om die reden is het aannemelijk dat hij meer informatie heeft over de omstandigheden waaronder de vrouw om het leven gekomen is. Hij is dan ook aangehouden.

Onderzoek

Het onderzoek naar de doodsoorzaak van de vrouw en de omstandigheden waaronder haar leven geeindigd is gaat onverminderd door. De woning is minutieus doorzocht. Daarnaast praten agenten met bekenden van de vrouw en worden buren en getuigen ondervraagd.

Provincie:
Blik op 112: