dinsdag, 14. mei 2013 - 11:45 Update: 03-07-2014 0:58

Man beschoten in woning

Foto van politiewapen | fbf
Foto: fbf
Goes

Maandagavond hebben verschillende agenten de toegangswegen in de wijk 'De Goese Polder' in Goes voor ongeveer een half uur lang afgezet. Al het inkomend en uitgaand verkeer werd door agenten gecontroleerd, omdat er even tevoren een schietincident had plaatsgevonden in de Rooseveltlaan.

Een 47-jarige bewoner van Goes zat rond 22:15 uur in zijn woonkamer. Hij hoorde ineens een harde knal en meteen hierna voelde hij pijn in zijn bovenlijf. De man had meteen door dat hij beschoten was en stelde direct de politie in kennis van het gebeurde.

Alle verkeer gecontroleerd

Omdat verschillende agenten heel snel ter plaatse waren, is besloten om alle inkomend en uitgaand verkeer in de wijk 'De Goese Polder' te controleren, zodat er misschien een verdachte van de schietpartij kon worden opgespoord. Agenten hebben een aangifte van de man opgenomen en van huisgenoten zijn getuigenverklaringen genoteerd. Er is direct een onderzoek gestart. Door de afdeling Forensische Opsporing is in de woning en in de directe omgeving van de woning een sporenonderzoek gedaan.

Niet ernstig gewond

De bewoner is onderzocht door ambulancemedewerkers, maar verdere behandeling was niet noodzakelijk, want hij had slechts een kleine verwonding. De toegangswegen in De Goese Polder zijn rond 22:45 uur weer vrijgegeven. Er is tot nu toe nog geen verdachte aangehouden.
 

Provincie:
Blik op 112: