zaterdag, 8. juni 2013 - 22:24 Update: 03-07-2014 0:56

Meerdere gewonden bij ernstig ongeval

foto van traumaheli | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl

Zaterdagavond rond 21:00 uur is een ernstig ongeval gebeurd bij de Philipsdam, ter hoogte van Sint Philipsland. Bij het ongeval is één personenauto betrokken.

In de auto zaten vier mensen. Alle vier de inzittenden zijn gewond geraakt. Bij één van die vier zijn hulpverleners gestart met reanimeren.

Inzet

Meteen na de melding van het ongeval kwam de hulpverlening op gang. Er zijn vier ambulances, twee traumateams (waaronder een helikopter), drie brandweervoertuigen en verschillende politievoertuigen ingezet. Ook komt het verkeersongevallen analyseteam van de politie ter plekke om sporenonderzoek te doen.

Oorzaak nog niet bekend

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend, op dit moment zijn alle aanwezige hulpverleners ook daadwerkelijk hulp aan het verlenen. Mocht er meer bekend worden over het ongeval, dan wordt u door een aanvulling op dit bericht op de hoogte gebracht.

Weg afgezet

Doordat de helikopter op de weg moet landen is deze tijdelijk afgezet. De verwachting is dat de afzetting nog ongeveer drie kwartier gaat duren.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):