vrijdag, 24. mei 2013 - 19:42 Update: 03-07-2014 0:57

Mogelijk verband tussen uitgebrande gestolen auto en overleden Vughtenaar

Mogelijk verband tussen uitgebrande gestolen auto en overleden Vughtenaar
Goirle

Een uitgebrande gestolen auto is mogelijk te linken aan het politieonderzoek naar de overleden Vugtenaar (60). Het slachtoffer werd vorige week dinsdagmiddag aangetroffen in bosgebied Gorp en Roovert in Goirle.

De man werd al sinds 19 april door zijn familie vermist. De politie gaat er vanuit dat de 60-jarige man door een misdrijf om het leven is gekomen. Voor dit onderzoek is een twitteraccount geopend onder de naam @tgoWitteDuinen.

Blauwe Opel Astra

Het rechercheteam vermoedt dat er mogelijk een verband bestaat met een gestolen auto. Agenten vonden namelijk op vrijdag 26 april 2013 aan de Goirlesedijk een brandende auto. Het bleek te gaan om een blauwe Opel Astra stationwagen. Dit voertuig werd tussen zaterdagavond 20 april 21.00 uur en zondagmiddag 21 april 2013 16.00 uur gestolen vanuit de Berglandstraat in Tilburg.

Connectie?

Het voertuig werd vijf dagen na de diefstal brandend terug gevonden aan de Goirlesedijk. De vindplek van de auto was niet ver verwijderd van de plaats waar het overleden slachtoffer werd gevonden. Mede om die reden houdt de politie er rekening mee dat er mogelijk een connectie is. Een Team Grootschalige Opsporing is onder leiding van een officier van justitie bezig met het opsporingsonderzoek.
 

Provincie:
Blik op 112: