maandag, 17. juni 2013 - 19:46 Update: 03-07-2014 0:56

Nederlandse DJs maken single met David Guetta

foto van DJ's GLOWINTHEDARK | GLOWINTHEDARK
Foto: Bon
Amsterdam

De Nederlandse DJ's/Producers Kevin Ramos en Albert Harvey van het duo GLOWINTHEDARK hebben een single opgenomen met succesproducer en de voormalige nummer één DJ van de wereld David Guetta. Het nummer 'Ain't A Party' is vandaag als dance/clubversie wereldwijd gelanceerd. Kenners voorspellen nu al dat het één van de grootste releases in de zomer van 2013 zal worden.

David Guetta staat als DJ/producer al jaren aan de top van de wereld en scoort de ene hit na de andere. In Nederland werd hij in 2007 bekend met singles als 'Love is Gone' en 'Delirious' en scoorde in 2009 grote hits als 'Sexy Bitch' en 'When Love Takes Over'. Inmiddels heeft hij tientallen hits uitgebracht en samengewerkt met diverse bekende artiesten als Rihanna, Kelly Rowland, Kid Cudi, Nicki Minaj, Will.I.Am, Flo Rida, Sia, Usher en Akon. In 2011 werd hij door het Britse blad DJ Mag uitgeroepen tot beste DJ van de wereld. In mei dit jaar won hij de prestigieuze Billboard Music Award voor beste EDM (Electronic Dance Music) artiest.

Eerder raakte de carrière van Nederlandse artiesten als Afrojack, DJ Chuckie en Nicky Romero in een stroomversnelling na hun samenwerking met Guetta en het lijkt erop dat voor GLOWINTHEDARK hetzelfde effect te wachten staat. ,,Guetta blijkt een ideale springplank voor Nederlands talent. Als je met hem hebt samengewerkt gaan er veel deuren open. De track komt ook op de beroemde compilatie cd 'F*** Me I'm Famous' te staan en zal daarmee volop de aandacht trekken," aldus een woordvoerder van het GLOWINTHEDARK management.

Ramos (1987) en Harvey (1986) vormen een onafscheidelijk muzikaal duo, dat eerder als ghostproducer hits schreef voor andere artiesten en de laatste tijd zelf furore maakt in de mondiale dance industrie. GLOWINTHEDARK treedt op in heel Europa en andere delen van de wereld en toerde onlangs nog door Brazilië. Via DJ Chuckie heeft het tweetal Guetta leren kennen en na de Winter Music Conference in Amerika kwamen ze hem weer tegen op het vliegveld van Miami, waar de samenwerking werd beklonken. David Guetta en GLOWINTHEDARK doken samen de studio in en namen met de Britse vocalist Harisson 'Ain't A Party' op. Na de release van de dance/clubversie volgt later deze maand de officiële radioversie.

Categorie: