woensdag, 8. mei 2013 - 7:55 Update: 03-07-2014 0:58

Nog geen spoor van vermiste broertjes na nachtelijke zoektocht

foto van vermiste kinderen | Politie
Foto: Politie
Doorn

In de bossen bij Doorn is de zoektocht gisteren naar twee vermiste jongens gestaakt. De kinderen zijn niet gevonden, meldt de politie.

De politie startte dinsdagavond, samen met een aantal militairen, een grote zoekactie naar twee jongetjes Ruben (9) en Julian (7) bij het bos- en recreatiegebied 'Het Doornse Gat'. De vader van de jongens werd daar dinsdag levenloos gevonden, hij had zich van het leven beroofd. Van de twee jongetjes ontbrak sinds maandagochtend elk spoor.
 

Amber Alert
De politie heeft tot 01.30 uur vannacht gezocht. Kort na de zoekactie heeft de politie een Amber Alert uitgegeven voor de twee jongens. De moeder van de jongens heeft op Facebook een oproep geplaatst of mensen willen uitkijken naar haar kinderen. De ouders zijn gescheiden en de jongens waren bij hun vader. In de vroege ochtend antwoordde ze op de vraag van één van haar Facebookvrienden of er nog nieuws was met "nee, niets. Ik word gek hier." De jongens zijn maandagavond rond 20.00 uur voor het laatst gezien in een blauwe auto met hun vader in het Limburgse Neerbeek. De auto werd later in Doorn door de politie teruggevonden.
 

Provincie: