maandag, 22. april 2013 - 7:57 Update: 03-07-2014 0:59

Oosterland opgeschrikt door mogelijke pyromaan

foto van oosterland pyromaan | fbf
Foto: Solarboat challenge

De politie in het Zeeuwse Oosterland is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de branden die de afgelopen tijd plaatsvonden. Ook zondagmorgen vroeg, 21 april, vonden er weer brandjes plaats.

Omstreeks 05.00 uur werd melding gedaan dat aan de Steengrachtstraat drie schuurtjes in brand stonden. Eén schuurtje ging geheel in vlammen op, de twee andere raakten beschadigd. De brandjes zijn door de brandweer geblust.

Verband

Tijdens onderzoek naar de oorzaak van deze branden zien we dat de manier waarop veel overeenkomsten met elkaar hebben. Het vermoeden bestaat dan ook dat tussen deze schuurbrandjes en eerdere branden in Oosterland een verband bestaat.

Regelmatig surveilleren

Wij als politie doen er alles aan om de dader(s) te pakken te krijgen. De branden worden serieus genomen en daarom surveilleren we regelmatig in Oosterland en gaan direct ter plaatse als er meldingen worden gedaan. Helaas heeft dit nog niet tot het gewenste resultaat, namelijk het aanhouden van één of wellicht meerdere verdachten, geleid. Naast dat we onderzoek doen roepen we ook uw hulp in.
 

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):