donderdag, 23. mei 2013 - 21:22 Update: 03-07-2014 0:57

Opendag POTC met tintje voor het goede doel

Foto van open dag POTC | Eigen foto
Foto: Eigen foto

Het Politie Opleiding en Training Centrum (POTC) in Zuidlaren opent zaterdag 25 mei a.s haar deuren voor het publiek. Dit jaar heeft de open dag eveneens een tintje voor het goede doel.

Tijdens de open dag krijgt u vele demonstraties te zien van o.a. de bereden politie, politiehonden, bikers, de ME en nog veel meer. Het een en ander wordt muzikaal omlijst door de Band Sister Feelgoed.

Daarnaast wordt uw aandacht gevraagd voor het Fonds Verstandelijk Gehandicapten en het Revalidatiefond. De opbrengsten van een hapje en een drankje op het terras komen ten goede van beide fondens. Tevens hebben enkele politieagenten het plan opgevat om te gaan fietsen voor de goed doelen. Het peloton van Politie Te Fiets zal op 6 juni a.s. vanuit Borger vertrekken voor een fietstocht van 150 kilometer richting het Duitse Osnabrük. De volgende dag zal het peloton vanuit Osnabrük weer terug fietsen naar Borger.  Om zoveel mogelijk geld op te halen voor beide goede doelen, kunt u op de website  de tocht sponsoren. Tevens kunt u, als u dat leuk vindt, een agenten afzonderlijk sponsoren.

Hans van Dijk, instructeur op het POTC zegt: 'Wij hebben gemeend om het Fonds Verstandelijk Gehandicapten en het Revalidatiefond uit te kiezen als goede doelen. Het is belangrijk dat ook mensen met een beperking kunnen meekomen in de maatschappij. Mensen kunnen ons nu al sponsoren via de website Politie Te Fiets of tijdens de open dag.'

Het POTC aan de Randweg 5 in Zuidlaren is van 10.00 tot 16.00 geopend voor het publiek.

 

Provincie:
Tag(s):