donderdag, 20. juni 2013 - 14:08 Update: 03-07-2014 0:56

Politie maakt 360-graden-scan op vindplaats baby Roermond

Foto van gevonden baby | Politie
Foto: Archief FBF.nl
Roermond

Donderdag is in Roermond met behulp van speciale apparatuur onderzoek gedaan op de vindplaats van de vondeling.

Daar is een zogenoemde 360 graden-scan gemaakt van de vindplaats en de directe omgeving. Ook kwamen via 0800-6070 een vijftal nieuwe tips binnen.

Donderdagochtend heeft de politie samen met ondersteuning van video-experts een 360 graden-scan gemaakt bij de vindplaats van de baby. Met speciale apparatuur wordt dan vanaf een vast punt de omgeving vastgelegd. Direct nadat de baby werd aangetroffen is er op de vindplaats al forensisch onderzoek verricht. In aanvulling daarop is er een 360 graden scan gemaakt om zoveel mogelijk informatie over de vindplaats te verzamelen. De informatie van de scan zal eveneens worden gebruikt in het onderzoek van de politie om in contact te komen met de moeder van het kindje.

Ziekenhuis
De baby werd dinsdagochtend rond zes uur 's ochtends door passant gevonden en direct overgebracht naar het ziekenhuis voor medische zorg. Het jongentje lag in een groenstrook op de hoek van de Wilhelminalaan en Broekhin-Zuid in stadsdeel Maasniel. Het kindje verblijft op dit moment nog altijd in het ziekenhuis.

Provincie:
Tag(s):