dinsdag, 18. juni 2013 - 10:17 Update: 03-07-2014 0:56

Run op André Rieu- kaarten voor veteranen

foto van optreden André Rieu | Defensie
Foto: Defensie
Maastricht

Volgens het Veteraneninstituut is er een heuse run ontstaan op de gratis kaarten voor het traditionele concert van André Rieu op 29 juni op het Vrijthof in Maastricht.

Vanwege Nederlandse Veteranendag kunnen alle veteranen zich daarvoor aanmelden, zo maakte Defensie enkele dagen geleden bekend. Van de 3.500 plaatsen zijn er nog een kleine 1.000 beschikbaar.
Snel inschrijven

Met het voor veteranen gratis concert toont de beroemde violist zijn waardering voor de (oud)-militairen en hun wereldwijde inzet voor vrede en veiligheid. Voor degenen die dit spectaculaire en feestelijke evenement niet willen missen, is snel inschrijven geboden. Dat kan als volgt. Scroll op de homepage van het Veteraneninstituut naar beneden en klik op ‘aanmelden concert André Rieu’. Iedere veteraan mag een introducé meenemen. De website biedt ook informatie over eventueel gratis vervoer en mogelijkheden voor overnachting tegen gereduceerd tarief.

Dit speciale aanbod wordt ondersteund door André Rieu Productions, de Koninklijke Landmacht, het Veteraneninstituut, de Stichting Nederlandse Veteranendag, de Nederlandse Spoorwegen en diverse hotels.

Provincie:
Tag(s):