maandag, 3. juni 2013 - 10:28 Update: 03-07-2014 0:57

Samsung introduceert grotere versies Galaxy Tab3

foto van Samsung GALAXY Tab3 | Samsung
Foto: Samsung
Delft

Samsung introduceert de GALAXY Tab3 8 inch en GALAXY Tab3 10.1 inch. Met deze nieuwe generatie tablets wordt het nog leuker om games te spelen, een e-book te lezen, apps te gebruiken en content te delen.

De GALAXY Tab3 8 inch heeft alle kenmerken om je nieuwe personal assistent voor onderweg te worden. De tablet is ontworpen om met één hand te bedienen, waardoor je comfortabel een e-book leest, film kijkt, internet browst, apps gebruikt en games speelt. De extra dunne rand zorgt ervoor dat het 8 inch scherm optimaal benut kan worden. De GALAXY Tab3 8 inch is daarnaast uitgerust met Samsungs Sound Alive en Dolby Surround Effect voor Video Play voor een optimale geluidservaring. Terwijl het WXGA TFT scherm met een resolutie van 1280 x 800 zorgt voor haarscherp beeld. De tablet is voorzien van een 1,5 GHz dual core processor, waardoor films vloeiend op het scherm verschijnen en je razendsnel apps kunt openen. De tablet beschikt over een speciale e-reader modus, waarbij de contrastratio automatisch wordt aangepast. Zo lees je overal comfortabel een boek.

De GALAXY Tab3 8 inch is ontworpen om makkelijk overal mee naar toe te nemen. De camera is daarom van hoge kwaliteit - 5 MP aan de achterzijde en 1,3 MP aan de voorzijde. De tablet biedt daarnaast toegang tot een scala aan handige functies, zoals WatchOn, Story Album (fotoalbums) en Group Play dat het mogelijk maken om alle content direct met vrienden te delen en af te spelen.

Samsung GALAXY Tab 3 10.1 inch
De GALAXY Tab3 10.1 inch heeft alle kenmerken van een gezinstablet. De GALAXY Tab3 10.1 wordt het centrale middelpunt voor home entertainment. De kids vermaken zich met video’s bekijken of gamen, terwijl de ouders de tablet gebruiken als afstandsbediening van de televisie, rustig een e-book lezen, het audiosysteem bedienen of het fotoalbum bijwerken. Iedereen kan zijn favoriete apps, bestanden, films, games en muziek op de tablet kwijt en dankzij de 1,6 GHz dual core processor razendsnel openen. Het geheugen is bovendien uitbreidbaar met een microSD kaart.

Categorie:
Tag(s):