zondag, 7. juli 2013 - 11:44 Update: 03-07-2014 0:55

Sensation into the Wild in Amsterdam Arena

Foto van Sensation | Sensation
Foto: Sensation
Sensation into the Wild in Amsterdam Arena
Amsterdam

Ruim 40.000 danceliefhebbers uit meer dan 75 landen beleefden vannacht de wereldpremière van de nieuwe show van Sensation: 'Into the Wild'. De show die al enkele maanden geleden was uitverkocht, staat helemaal in het teken van de jacht tussen mannen en vrouwen en het dierlijk instinct dat daarbij de overhand neemt.

De Nederlandse première is de kick-off van de internationale tournee, die langs meer dan 20 landen trekt. Traditiegetrouw werd voorafgaand aan de show een veiling georganiseerd met dance4life. De opbrengst van de veiling leverde, samen met onder andere de vaste donatie uit de kaartverkoop, een totaalbedrag van Euro 323.600,- op.

De Amsterdam Arena was tijdelijk verbouwd tot een futuristische stadsjungle vol special effects, acrobatiek, vuurshows en muziek van internationale grootheden als Fedde Le Grand, Nicky Romero en Mark Knight . Opmerkelijk waren de twee reusachtige lichtgevende slangen die zich wellustig verstrengeld in elkaar rondom de DJ-booth bevonden. Ook in het oog sprongen de dubbele lasers die als loerende ogen in de nacht over de bezoekers gluurden, op zoek naar een prooi. Met speciale polsbandjes die via RFID op afstand bestuurd konden worden, werden alle bezoekers letterlijk en figuurlijk onderdeel van diverse lichtshows. Met de polsbandjes die iedere bezoeker droeg, konden alle mogelijke vormen over het gehele veld worden gecreerd?

Provincie:
Tag(s):